Waarom lid worden? 

Is uw patiënt uw prioriteit en zoekt u manieren om hem nog beter te helpen? Blijft u graag op de hoogte van alle veranderingen in uw vak? Hebt u soms juridische, praktische of administratieve ondersteuning nodig?

Sluit u nu aan bij de BBOT en krijg alle hulp en informatie die u nodig hebt. 

6 redenen om u aan te sluiten 

 1. Juridische en administratieve ondersteuning  Als zorgverstrekker wordt u tijdens uw loopbaan geconfronteerd met diverse problemen: juridisch, praktisch, fiscaal, administratief of deontologisch. Hebt u een vraag? Of wilt u raad? Wij geven u professioneel advies.  
 1. Snelle en duidelijke informatie over veranderingen in uw vak

  Welke nieuwe wetgeving moet u volgen? Zijn er belangrijke veranderingen bij het RIZIV? Zijn er wijzigingen in de nomenclatuur of in het Staatsblad? Als lid wordt u als eerste op de hoogte gebracht en hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar informatie. Wij doen het voor u. 
 1. Beslissingsbevoegdheid in het gezondheidsbeleid

  Elke dag worden er in Brussel beslissingen genomen. Mét impact op uw dagelijks werk als orthopedisch technoloog. Laat uw stem horen en beslis mee over belangrijke vraagstukken in uw sector. U bepaalt ook mee wat er op de agenda komt. 
 1. Een krachtige verdediging van uw belangen

  Wat wordt er beslist in het kabinet van Volksgezondheid? Wordt er rekening gehouden met u als zorgverstrekker? We nemen dagelijks deel aan talrijke commissies en werkvergaderingen om uw belangen te verdedigen. Denk maar aan:
  • het behoud van aangename werkomstandigheden
  • vereenvoudiging van administratie
  • eerlijke vergoedingen
  • erkenning van uw beroep… 
 1. Voordelige deelname aan symposia en infodagen

  De OT Academy van de BBOT organiseert het hele jaar door infosessies over recente thema’s. Bijvoorbeeld over de nieuwe nomenclatuur, de impact van GDPR, klinische evaluaties, hoe u in orde stellen met het FAGG? … Voor u tegen een voordelig tarief. 
 1. Netwerking

  U ontmoet heel wat andere experten, artsen en beleidsmensen in uw domein. Ideaal om info te delen, kennis op te doen en uw professioneel netwerk te vergroten.


Hoeveel kost uw lidmaatschap?

Dat hangt van uw statuut af. Hier kan je een gedetailleerde berekening vinden.

 

Word nu lid

Hoe? Heel eenvoudig. Vul het gepaste inschrijvingsdocument hieronder in en stuur het op naar secretariaat@bbot.be.

Vragen of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op via 02 251 75 78.

;