Adverteren via BBOT

De BBOT schakelt hoger in de digitale versnelling en kiest voor online communicatiekanalen om de leden te informeren. Het vroegere magazine in 350 exemplaren ruimt plaats voor online tools die u als adverteerder een groter bereik én meer mogelijkheden garanderen om uw organisatie, diensten of producten in de kijker te zetten. Wij bieden u graag volgende opties aan.

1 Nieuwsbrief

De Nieuwsbrief wordt elk kwartaal uitgestuurd naar ongeveer 1500 contacten. U kan adverteren met een banner (Header of Rectangle) om meer merkbekendheid te creëren. Met een gesponsord bericht kan u redactionele content in de aandacht brengen. Uw ‘teaser’ in onze Nieuwsbrief zet de lezer aan om het volledige artikel op uw website of op onze nieuwspagina verder te lezen. Hierbij als voorbeeld onze tweede BBOT-Nieuwsbrief.

Aanvraag nieuwsbrief

2 Website

Onze website steekt in een nieuw kleedje en de bezoekersaantallen groeien. Leden leveranciers zijn gratis vertegenwoordigd met hun logo en backlink op onze partnerpagina. In ruil vragen wij hiervoor en wederkerige link naar www.bbot.be vanop uw site. Ook de vacatures van onze leden plaatsen wij gratis op onze site en op onze LinkedIn pagina. Niet leden kunnen hiervan gebruik maken mits betaling van een kleine vergoeding. Daarnaast kan u ook kiezen voor 1 maand een betalend bericht op onze nieuwspagina laten zetten. Hier hebt u ruimte om uw doelgroep uitgebreid te informeren over nieuws uit de sector, een innovatief product of baanbrekende techniek…

Aanvraag website

3 OT Academy

In onze OT-Academy worden onze leden uitgebreid geïnformeerd en bijgeschoold over nieuwe topics. U kan participeren in de uitnodigingsmail en zichtbaarheid creëren op de opleidingslocatie. Een lijst met de Academy-topics voor 2021 wordt u bezorgd op aanvraag.

Aanvraag Academy

 

Hebt u graag een overzicht?

Download het volledig overzicht

;