OT Academy

Veelgestelde vragen

 

Hieronder vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Vind je geen antwoord op jouw vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@otacademy.be.

 

  Hoe wordt de prijs van een training bepaald?

Wat je betaalt voor een training hangt af van je paritair comité en je lidmaatschap van BBOT. Ben je lid van BBOT en val je onder paritair comité 340 geniet je van 50% korting. Ben je lid van BBOT of val je onder paritair comité 340 betaal je slechts 75%.

Ben je nog geen lid van BBOT en word je graag lid? Ontdek hier de voordelen en activeer je lidmaatschap.

Ontvang 25% korting bij een fysieke bijscholing! Hoe?
Indien je 10 of meer werknemers van 1 bedrijf wilt inschrijven voor een fysieke bijscholing neem dan, alvorens de inschrijving via de automatische module te starten, contact op met het secretariaat. We maken deze korting dan voor u in orde. 
Vermeld de titel van de bijscholing en de namen en mailadressen van de deelnemers.

  Wat als BBOT een event annuleert?

In uitzonderlijke gevallen kunnen wij genoodzaakt zijn een opleiding te annuleren. We brengen je dan persoonlijk op de hoogte. Zo mogelijk bieden we alternatieven aan. Indien we geen alternatief vinden heb je recht op volledige terugbetaling van het inschrijvingsgeld.

  Wat als ik mijn inschrijving moet annuleren?

Ben je ingeschreven voor een live webinar, een virtuele training of een live workshop en ben je verhinderd en heb je geen vervanger, laat het ons uiterlijk 7 werkdagen voor het event weten via info@otacademy.be. Annuleren kan gratis tot 7 werkdagen voor aanvang van je opleiding.

  Kan ik mijn deelname wijzigen?

Indien meerdere sessies worden aangeboden kan je tot 7 werkdagen voor een event met een vast tijdstip je deelname wijzigen. Past geen van de alternatieven kan je een vervanger laten deelnemen. Is ook dat niet mogelijk en je hebt ons tijdig verwittigd, dan heb je recht op terugbetaling. Laat je ons pas na 7 werkdagen iets weten zijn we verplicht 50% annulatiekosten aan te rekenen.

  Hoe lang heb ik toegang tot een online training?

Zodra je je leerpad bent begonnen blijft het 1 jaar toegankelijk.

  Voor welke doeleinden worden mijn gegevens gebruik?

De gegevens die je bij je inschrijving verstrekt gebruiken we om je inschrijving administratief te verwerken en om je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Wil je je gegevens opvragen en/of corrigeren, mail ons info@otacademy.be  (Wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer, 8 december 1992).

;