Nieuws > Nieuw praktijkgericht handboek voor orthopedische schoentechnologen

Nieuw praktijkgericht handboek voor orthopedische schoentechnologen

Enige tijd geleden liet Marius Bajart weten dat zijn boek, waar hij al een poosje mee bezig is, gepubliceerd zou worden. De definitieve versie ligt nu bij de drukker. Er werden nog 20 bladzijden toegevoegd, 6 video’s via een QR-code en tal van foto’s.

Dit boek telt 235 bladzijden en is een praktisch hand- en leerboek met vele tips die jou wegwijs maken bij het maatnemen, gipsen en vervaardigen van leesten en orthopedische schoenen. Verschillende voetafwijkingen worden besproken waarbij aandacht wordt geschonken aan de specifieke eisen van elke stap tijdens het volledige proces. De vele aanwijzingen en illustraties aangevuld met enkele video’s zullen beslist een verrijking vormen voor iedereen die moeilijke en pijnlijke voeten een plaats wil geven die ze verdienen. Voorlopig wordt het boek in eigen beheer uitgegeven. Enkel in het Nederlands verkrijgbaar maar beelden spreken soms duidelijker dan woorden.

“Orthopedische schoenen en steunzolen van A tot…” kan vanaf heden besteld worden via e-mail naar marius.bajart@skynet.be

;